Jak jsem vyměnil přísavku za nákoleník

Jak jste si asi všimli, na AirGuru.cz reklamám prostor nedáváme. Výjimkou jsou pouze případy, u kterých jsme sami přesvědčeni, že jsou pro piloty skutečně přínosné. Nákoleník Dream Pilot proto nabízíme v našem e-shopu.

Čelisti se dají „smrsknout” z tabletu na mobil.

Už nějakou dobu jsem hledal nákoleník s držákem na tablet, kterým bych mohl nahradit svou starou přísavku na sklo. Jedním z řešení je nákoleník Dream Pilot. Dle výrobce jde o chytrý nákoleník české značky určený pro pevné uchycení telefonu nebo tabletu.

Po otevření krabičky na vás čeká nákoleník spolu s návodem k použití. Ačkoliv nákoleník disponuje hned několika „hejbátky a kolečky“, umístění a použití těchto nastavovacích prvků je intuitivní. Do držáku lze umístit jak chytrý telefon, tak i tablet. Nastavení šířky uchycení je plynulé od 6 do 14 cm, takže nehrozí, že by se nějaké zařízení zrovna „trefilo“ do mezery mezi dvěma polohami. Držákem (který je zároveň odnímatelný) lze otáčet a je možné jej také naklápět.

Když sednete do letadla, nastavení nákoleníku je vcelku jednoduché. Držák lze nastavit ve více osách, takže lze zajistit výhled krásně kolmo na obrazovku.

Klasické přísavky na okno mají tendenci padat, a co víc, tablet umístěný v takové pozici mnohdy blokuje výhled. Nákoleníky tyto problémy obecně nezpůsobují. Nákoleník drží pevně v nastavené pozici – ani vibrace, ani turbulence nedokáží fixaci držáku nijak uvolnit. Elastický popruh je komfortní a neklouže po noze. Přístup rukou je pohodlný, intuitivní a přesný. Jistě vás potěší, že ovládání je přesné i v neklidných povětrnostních podmínkách, protože držák není spojený s letadlem, jako v případě přísavky, ale s vaším tělem.

Nákoleník Dream Pilot jistě splní vaše očekávání. A i kdyby ne, výrobce garantuje 5 let záruky s možností vrácení zboží. Jak prvotní nastavení, tak i použití za letu je navrženo pohodlně. Přizpůsobení ve více osách je snadné a intuitivní. S nákoleníkem Dream Pilot jsme sami spokojeni, a to jak v motorovém létání, tak i při plachtění. Věříme, že vylepší pohodlí při létání i vám.